Hav, skog, byliv og innsjø i umiddelbar nærhet 


Skarvann og nærhet til sjøen

En hytte ved Skarvann gir mange muligheter. Skarvann er et stort og vakkert innlandsvann som byr på fine friluftsopplevelser for både store og små. Vannet er rikt på fisk og det er ideelt for kanopadling. På nedsiden av tomteområdet er det opparbeidet felles båt, grill og badeplass. Friluftsinteresserte vil også sette pris på de mange turmulighetene i nærområdet. Det er oppmerkede turstier i vekslende turterreng som byr på fantastisk havutsikt. 

Fra nedre del av Skarvann er det ca. 300 meter til sjøen og båthavn i Hødnebøkilen. Kjøreavstanden til sjøen og båthavnen med bil er ca. 7 minutter. Man kan også ta egen båt ned Skarvann. Derfra er det ca. 300 meter å gå til Hødnebøkilen. 

Risør 

Risør, Den Hvite By Ved Skagerrak, anses å være en av de eldste trehusbyene i Europa og er kjent for sine små hvite trehus. I sommerhalvåret byr Risør på en rekke kulturarrangementer, festivaler, handel og aktiviteter som Kammermusikkfest, Villvinmarkedet og Trebåtfestivalen.

Fra Øysang går MF Øisang, en av Norges eldste bilferger bygd av tre, i fast rutetrafikk til Risør. Overfarten tar ca. 20 minutter og stopper etter ønske på den idylliske badeplassen Lille Danmark på Risøya. 

På Brokelandsheia i Gjerstad ligger Den Lille Dyrehage som blant annet har Norges største regnskog, slangejungel og uteområde med kenguru og norkse gårdsdyr. 

Stabbestad og Kragerø

Kragerø Resort ligger på Stabbestad kun 20 minutter kjøretur fra hyttefeltet. Anlegget har golfbane, sykkelstier, tennisbaner, balløkke, svømmebassenger og en stor spaavdeling. Fra Stabbestad tar fergen deg til Kragerø på knappe ti minutter. Jegertunet Feriesenter som ligger i nærområdet kan også friste med fine opplevelser med blant annet svømmebasseng, tennisbaner og café.

Risør og Kragerø med sine kvaliteter og yrende folkeliv er kun en båttur unna. Gode muligheter for dagstur til Portør med sine glattskurte svaberg og idylliske badeplasser. Har du mer tid til overs, kan reisen fortsette videre til idylliske Lyngør, eller til en av de maritime nasjonalparkene som ligger utenfor Risør. I Kragerø finner du Jomfruland, mens Raet går gjennom Arendal, Grimstad og Tvedestrand.